ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Για εμάς

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια LEADER είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το 1996. Οι ιδιοκτήτες επιμελούνται την λειτουργία της επιχείρησης με υπευθυνότητα και πραγματική αγάπη τα αποτελέσματα της οποίας φαίνονται στην αποδοχή των επισκεπτών μας. Προσπαθούμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας να καλύπτουμε τις ανάγκες των επισκεπτών, προσφέροντας τους ένα καθαρό, όμορφο και προμπάντων οικείο περιβάλλον. 

 

Πόλη της Πρέβεζας 

Σε απόσταση 7χλμ. από τον Μύτικα, η πόλη της Πρέβεζας και πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού, προσφέρεται για την βόλτα σας δίπλα στο λυμάνι, αλλά και στα πανέμορφα γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια όπου μπορείτε να επιλέξετε από πληθώρα καφέ, ουζερί, ναιτ κλαμπ να απολαύσετε τα τοπικά εδέσματα αγναντεύοντας το γραφικό λιμάνι και αρχή του αμβρακικού κόλπου. Στην καντρική αγορά κάνοντας τα ψώνια σας, μπορείτε να επισκεφτείτε το ιστορικό ρολόι που είναι σήμα κατατεθέν της πόλης και να επισκεφτείτε τον ιερό ναό του αγίου Χαραλάμπους, πραγματικό κομψοτέχνημα ... αιώνα.
Το ΣΑΙΤΑΝ ΠΑΖΑΡ, το σπίτι του ποιητή Καρυωτάκη, το κάστρο του αγίου Ανδρέα και πολλά άλλα σημεία που θα σας αφήσουν τις καλήτερες εντυπώσεις από την πόλη με καθαρά νησιώτικο χαρακτήρα!!! 

 Περιοχή Ήπειρος

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Σε απόσταση περίπου 200 μ. από τα leader και ακριβώς στο ακρωτήριο από το οποίο και η ονομασία Μύτικας, υπάρχει μια πανέμορφη γραφική παράλια με καταπράσινα νερά η παραλία του φάρου.
Σε ίση απόσταση το ονομαστό μονολίθι με γαλάζια σημαία και οργανωμένα σημεία που αρχίζει που αρχίζει με το πανέμορφο λιμανάκι, καταφύγιο των μικρών σκαφών και ορμητήριο των ψαράδων της περιοχής και συνεχίζει με την παραλία του μονολιθίου με την καταπληκτική χωρίς βράχους θάλασσα και τις ατελείωτες με άμμο και ψιλό βότσαλο ακτές.
Παράλληλα του μονολιθίου το ομώνυμο αισθητικό δάσος, κατάλληλο για πεζοπορία, ποδηλασία και αναψυχή.
Και λίγο πιο μακριά άλλες παραλίες σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε όπως του καναλίου της καστροσυκιάς του βράχου, της λούτσας, της αμουδιάς... 

Περισσότερα

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Τα LEADER μπορούν να αποτελέσουν για σας, λόγω γεωγραφικής θέσεως το καταλληλότερο ορμητήριο για τις καθημερινές σας εξορμήσεις.
Οι επιλογές πολλές και ποίκιλες . Προορισμοί που πλουτίζουν τις γνώσεις σας που σας ηρεμουν η που άπλα σας διασκεδάζουν.

-Αρχαία Νικόπολη με τα επιβλητικά τείχη, την βασιλική Αλκυσςωνος. Τα υπέροχα ψηφιδωτά, μνημείο του Αυγούστου και φυσικά στην περιοχή το ξωκλήσι του Αι Γιάννη του ρηγανα.

-Μνημείο Ζαλόγγου σε υψόμερο και φανταστική θεά, στο ίδιο τόπο και η αρχαία Κασσωπη άλλα και το μοναστήρι του Αι Νικόλα.

-Αμβρακικός κόλπος πλούσιος υδροβιότοπος και προστατευμένος απ την συνθήκη RAMSAR… με σπάνια είδη πουλιών και δελφίνια που πολλές φόρες σας ακολουθούν στην διαδρομή σας. 

-Nεκρομαντείο γνωστό απ τη μυθολογία όπου οι ψυχές κατεβαίναν στον κάτω κόσμο , με πολύ κοντά του τον ποταμό Αχέροντα.

-Την πανέμορφη λίμνη Ζηρού

Και πολλές άλλες επιλογές που είμαστε στη διάθεση σας να σας ενημερώσουμε

Και καθοδηγήσουμε να τις επισκεφτείτε.

Περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ


Επικοινωνήστε μαζί μας γιά κρατήσης η πληροφορίες